HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

CrossFit Games; zoektocht naar de fittest on earth

Geplaatst op 17/02/2017 door eatrunlove

Het grootste evenement binnen de CrossFit wereld gaat volgende week van start; The Reebok CrossFit games. In een aantal maanden tijd wordt er op zoek gegaan naar “the fittest on earth”. Dit begint met de Open, waar iedereen aan mee kan doen. De beste atleten uit 17 regio’s gaan naar de Regionals om daar te strijden om een plekje voor de finale bij de Games. Hieraan doen 40 mannen, 40 vrouwen, 40 teams, 40 teenagers en 200 masters uit heel de wereld aan mee. Op de CrossFit games wordt bepaald wie zich de fitste on earth mag noemen.

CrossFit Open; ja of nee? 

Volgende week start dit lange traject dus met de kwalificaties tijdens de Open. De Open is voor echt iedereen toegankelijk en in vrijwel elke box worden mensen dan ook gestimuleerd om mee te doen. Zo ook in onze box. Volgende week start de vijfweekse reeks van de CrossFit Open kwalificaties en dit jaar hebben zich in onze box geloof ik al meer dan 50 atleten ingeschreven. Dit geeft wel aan dat echt echt voor iedereen toegankelijk is.

Lees verder op www.eatrunlove.nl