HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Dan weet je… Mama ben je voor altijd

Geplaatst op 17/02/2017 door love2bemama

Niemand vertelt je dit. Het is zo overweldigend. Vanaf het begin dat de kinderwens geboren wordt in je hart, ben je een wensmama
Soms is de weg lang, soms is de weg kort, maar als het dan zo ver is dat je een klein mensje in je armen mag sluiten. Aan jouw zorg toevertrouwd. Voor altijd. Dan weet je het. Mama voor altijd. 

Tijdens de zwangerschap, of in verwachting van een adoptie- of pleegkind. Mama ben je voor altijd. Na weer de zoveelste miskraam, weet je: Mama ben je voor altijd.
Een lege buik, een hart vol verlangen en gemis. Mama ben je voor altijd. Vanaf het moment dat je die eerste bewegingen in je buik voelt, vanaf het moment dat je door alle procedures heen bent. Vanaf het moment dat je je mannetje of meissie in je armen mag sluiten. Mama ben je voor altijd.
Wanneer het anders loopt dan anders. Anders dan verwacht. Wanneer je om welke reden dan ook je kindje niet gelijk mee kunt nemen naar huis. Of misschien zelfs helemaal nooit. Mama ben je voor altijd. Ook als het bedje leeg blijft.

Lees verder op www.love2bemama.com