HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Foto diary februari 1

Geplaatst op 15/02/2017 door mindyourfeed

Ik kan gewoon bijna niet geloven dat februari al over de helft is! Wat gaan de dagen toch snel en wat zijn ze goed gevuld. Ik kan me nu al niet meer herinneren dat ik ook maar 1 seconde heb stil gezeten. Wat trouwens direct een aandachtspuntje is voor de rest van de maand, want er mag nu toch echt wel wat meer rust in de tent komen…. Ik vraag me af en toe werkelijk af hoe ik het allemaal nog draaiende hou in mijn eentje… Maar goed, dat lukt dus nog steeds. Wel liep ik afgelopen weken een beetje te kwakkelen en viel de een na de ander hier om… Tijd voor beter weer, laat het voorjaar maar komen! Kijk in deze foto diary februari mee naar mijn leven achter de schermen!

Het is natuurlijk al een hele korte maand en als de dagen dan ook nog eens goed gevuld zijn, dan vliegt de tijd voorbij. En als ik dan de foto’s terug kijk, dan denk ik wel eens waar was ik nou zo druk mee?…. Maar er moet deze maand vooral veel geregeld worden, onder andere voor een nieuw huis waar we mee bezig zijn. Ik zal je alvast een foto laten zien van ons project….

Lees verder op www.mindyourfeed.nl