HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

15 x broccoli recepten

Geplaatst op 13/02/2018 door mindyourfeed

Aardappels. Groente. Vlees. Met alle liefde voor mijn ouders en de kookkunsten van mijn moeder… Maar ook bij ons stond dit vroeger regelmatig op tafel. En om eerlijk te zijn snap ik dat wel. Want als ik aardappels, groenten en vlees op tafel zet, eten mijn meiden ook prima mee. En toch wil ik altijd net een beetje extra doen, even een andere draai geven aan die standaard AGV. Zo ook met broccoli. Die kun je natuurlijk gewoon koken, en naast de aardappels op tafel zetten. Maar je kunt er zoveel meer mee. Vandaag daarom 15 x broccoli recepten. Want ik ben gek op deze groenten en je kunt er zoveel mee!

Daar waar ik vroeger vaak ui, paprika en prei als groenten in een gerecht verwerkte, kies ik tegenwoordig ook vaak voor broccoli. Het is wat mij betreft een echte alleskunner en zowel in de Mediterrane keuken als de Oosterse keuken komt dit groene bloemetje uitstekend tot zijn recht. Ik geef je wat ideetjes om eens wat anders te doen met broccoli met deze 15 broccoli recepten! Klik op de titel van het gerecht of op de foto om naar het recept te gaan.

Lees verder op www.mindyourfeed.nl