HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

3X Koffie drinken in Den Haag

Geplaatst op 13/02/2018 door eatrunlove

Een jaar of vier geleden dronk ik koffie met suiker en melk. Kinderkoffie, zo noemde een collega het. Ik besloot om cold turkey van kinderkoffie naar zwart te gaan. Niet de lekkerste manier kan ik je vertellen. Maar inmiddels ben ik zwarte koffie helemaal gewend en kan je me er oprecht blij mee maken. Waar ik koffie drink? Het liefste buiten de deur, lekker bijkletsen met iemand in een leuke omgeving. Er zijn best wat koffietentjes in Den Haag, maar ik tip graag drie van mijn favorieten; waar kun je nu het beste koffie drinken in Den Haag?

SamSam

SamSam zit op het Noordeinde (centrum), een gezellige straat met onder andere galerieën en restaurants. Bij binnenkomst word je verwelkomd door personeel dat altijd in is voor een praatje. De hotspot heeft een moderne look and feel. Op het zitje voorin kan je genieten van wat er zich op het Noordeinde afspeelt. De koffie is heerlijk en je kunt er ook terecht voor ontbijt of lunch. Omdat zoete baksels ook op de kaart staan, hangt er vaak een heerlijke geur. Zie dat taartje bij de koffie dan maar eens te weerstaan ;-)

SamSam Noordeinde 162

Lees verder op www.eatrunlove.nl