HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 x Denk hieraan als je liefde niet beantwoord wordt

Geplaatst op 07/02/2018 door goedgevoel

Er is niks zo slecht voor je zelfvertrouwen als onbeantwoorde liefde of vriendschap die alleen van jouw kant komt. Ga niet aan jezelf twijfelen en blijf niet in negatieve gevoelens hangen, maar denk aan deze tips.

  1. Of de ander jou wel of niet mag, zegt niks over jou als persoon. Je kunt nog zo charmant, aantrekkelijk of geliefd zijn, toch kan je iemand tegen het lijf lopen waar jij wel meer van zou willen weten, maar die jou niet ziet staan. Dit zegt niks over je aantrekkelijkheid an sich.
  2. Of iemand je leuk vindt, zegt meestal alles over de ander en weinig over jou. Je zult zelf ook wel mensen tegen zijn gekomen die door anderen op handen gedragen worden, maar die jij maar niks vond. Zo werkt het omgekeerd ook. Soms is ‘de klik‘ er gewoonweg niet of is de timing gewoon niet goed. Dit heeft vaak niks met jou als persoon te maken.
  3. Er zijn tig anderen die wél graag met jou zouden willen zijn. Onthoud dat voor iedere persoon die jou niet wil, er een heleboel zijn die jou juist zien zitten. Kijk om je heen, sta ervoor open. There are plenty of fish in the sea 🙂
  4. Iedereen kent het gevoel; je bent niet alleen. Je kunt je eenzaam voelen als je gevoelens niet beantwoord worden, maar bedenk je dat je zeker niet alleen bent. Sterker nog: iedereen herkent de situatie en het gevoel.

lees verder:

http://www.goedgevoel.nl