HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Crispy tofu taco’s

Geplaatst op 12/02/2018 door beaufood

Jullie moesten er even op wachten maar hier is hij dan! Het recept voor deze heeerlijke vegetarische Korean styletaco’s. Met crispy tofu (uit de oven!) en een fantastisch sausje. Zoals je hoort ben ik enorm enthousiast over dit recept en dat komt voornamelijk doordat ik eerst een beetje sceptisch was over de knapperige tofu blokjes. Dat kan toch niet zonder frituur? WEL DUS. Bedankt Pinterest voor de inspiratie!

Het tweede geheim van dit recept is de marinade en de saus. Dit geeft het gerecht een intense smaak. Hiervoor heb je gochujang nodig, oftewel rode peper pasta. Verkrijgbaar bij de toko! Geloof me, het is het waard om hier een rondje voor om te fietsen. Je kunt er fantastische dipsauzen en marinades mee maken. Geen toko in velden of wegen te bekennen? Dan kun je eventueel ook voor srirachasaus gaan. Dat is gewoon te koop bij de meeste supermarkten.

Eet smakelijk en let me know wat jullie ervan vinden :D

Lees verder op www.beaufood.nl