HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Hoi! Ik ben Bouwke

Geplaatst op 10/02/2018 door BetterbyGoalie

Mijn leven is een zware reis geweest en is het soms nog. Ik heb hoog functionerende Borderline Persoonlijkheidsstoornis en ik ben hoog sensitief. Best een mond vol, maar waar het eigenlijk op neer komt is, dat mijn gevoelens, gedachten en emoties heel erg intens zijn en in crisis, erg zwart-wit. Ik heb enorm veel stress. Ik heb verlatingsangst, faalangst, ik ben bang nooit goed genoeg te zijn en bang om een last te zijn. Ik kan me in een dag redelijk voelen, heel angstig, depressief en super vrolijk. De hele dag door ervaar ik enorm veel stimuli en stressoren: vanuit mezelf, maar ook van buitenaf. Het is net alsof ik poreus ben: dingen en mensen kunnen gewoon binnenstromen.

Hoog functionerend betekent dat ik goed kan functioneren. Ik heb 3 studies afgerond (overcompensatie ;-)) en mijn management carrière ontwikkelde zich snel. Ik heb vrienden en ben actief / sportief. Hoog functionerend betekent ook dat je jezelf en anderen lang voor de gek kan houden. Ik bedenk creatieve manieren en oplossingen om door te kunnen gaan, om te doen lijken alsof er niets mis is. En dat lukte aardig. Maar, tot drie jaar geleden, maakte ik mezelf hiermee kapot.

Lees verder op www.BetterByGoalie.com