HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Huis bijna klaar en ik stop ermee … – foto diary januari 2018

Geplaatst op 08/02/2018 door mindyourfeed

Januari waar was je?! 3 keer met mijn ogen knipperen en de maand was voorbij. De eindsprint naar de verhuizing is nu echt ingezet en langzaamaan vult het huis zich met dozen. En kratten. En nog meer dozen en van die plastic boxen. Alles waar maar iets in kan, wordt gevuld met spullen. Ik heb geprobeerd de eerste dagen van het nieuwe jaar nog een beetje het vakantie-tempo aan te houden maar ik heb gefaald. Het huis is nu echt bijna af, dat wel. Dat moet ook wel, want begin volgende maand gaan we verhuizen. En februari is al zo’n korte maand… daarom heb ik ook even een huishoudelijke mededeling voor je! Maar eerst… de foto’s van januari, want uiteindelijk was het ook wel weer een hele leuke en gezellige maand!

Ok, spoiler! Ik stop er natuurlijk niet echt mee. Ben je gek, ik vind mijn blog veel te leuk om mee te stoppen. Maar… ik merk vooral de laatste weken dat het combineren van een huishouden, het organiseren van een verhuizing, het nadenken van alle laatste puntjes op de ivoor het nieuwe huis én werken aan mijn blog toch wel een beetje lastig wordt… Ik maak lange dagen en het lukt gewoon niet meer om het allemaal goed te blijven doen.

Lees verder op www.mindyourfeed.nl