HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Jij bepaalt hoe dit verhaal afloopt: ‘Ik had geen idee wat me te wachten stond en dat maakte me een beetje bang’

Geplaatst op 03/02/2018 door BedRock

Rick is inmiddels in Nicaragua beland en neemt een belangrijke en impulsieve beslissing die bedacht is door Bedrock-lezer Myriam Wijnants. Wil jij dit verhaal sturen? Dat kan! Stuur een mailtje of laat op Facebook jouw idee achter over wat er moet gebeuren in het verhaal. De Bedrock-redactie stuurt de beste suggestie naar de schrijver.

Deel 2 gemist? Je vindt ‘m hier. Moet je nog helemaal beginnen? Dit is deel 1.

Mijn bestemming was dan wel gekozen met een dartpijltje op een wereldbol, maar dat betekende niet dat ik lukraak in een vliegtuig was gestapt. Want laten we eerlijk zijn: ondanks de spontaniteit en ogenschijnlijke willekeur van mijn beslissing, is het natuurlijk niet zo dat je op de bonnefooi een vliegtuig in stapt en maar gaat zien waar het lot je brengt. Ik had mij een paar maanden kunnen voorbereiden, al mijn documenten geregeld, een budget gemaakt, een spoedcursus Spaanse les gevolgd en natuurlijk mijn beslissing persoonlijk toegelicht aan de mensen die het dichtst bij mij stonden.

Lees verder op www.BedRock.nl