HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Labneh recept met komijn en spicy kikkererwten

Geplaatst op 21/02/2018 door UitPaulinesKeuken

Labneh kan je dus heel leuk inzetten als hapje, lekker met wat flatbread of Turks brood. Het past natuurlijk ook op een mezze tafel, allerlei kleine gerechtjes uit de Midden Oosterse keuken. Hier vind je nog meer lekkere mezze hapjes. Of bij een tafel vol Midden Oosterse gerechten zoals een couscous, gevulde aubergines en een lekkere tajine. Het fijne is dat het zo gemaakt is en je daarmee een perfect bijgerecht hebt. Natuurlijk kun je een labneh garneren met van alles wat jij er goed bij vindt passen, van granaatappelpitjes tot en met pistachenootjes.

Toen ik nog niet zo lang geleden een labneh recept maakte met granaatappelpitjes kwam mijn vriend even helpen. Ik pakte eventjes iets uit de koelkast en opeens waren de granaatappelpitjes verdwenen. Hij had ze door de labneh geroerd! Volgens hem maakte dat natuurlijk niets uit qua smaak. Ze horen er op riep ik nog! De schaal met labneh verdween de keuken uit, niets meer aan te redden. Echt heel veel maakt het inderdaad niet uit, maar het ziet er veel toffer uit wanneer je de topping op de labneh legt en er niet doorheen roert! Verdedig de labneh dus tot dat hij op tafel staat!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl