HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Leef als een god in Corfu in dit all-inclusive resort

Geplaatst op 04/02/2018 door happyinshape

Middelmatige buffetmaaltijden, luidruchtige groepsactiviteiten en drukke zwembaden. Het typisch all-inclusive imago kunnen we wel zeggen. Er is echter de laatste jaren een aardige revolutie in werking gezet waar Ikos Resort de pionier van is. Met menu’s samengesteld door Michelin-sterrenchefs en een innovatieve ‘Dine-Out’ optie wordt de all-inclusive ervaring ineens heel anders. Goed nieuws! Binnenkort opent Ikos hun derde resort Dassia in Griekenland, Corfu. De perfecte get-away om de aankomende maanden te overbruggen. 

Dine-Out
Het resort werd uitgeroepen tot het beste luxe all-inclusive hotelmerk in Europa en wereldwijd door TripAdvisor. En aan de foto's te zien kan jij daar straks alleen maar mee instemmen. Het hotel pakt het helemaal anders aan en biedt de gasten verschillende à la carte menu's, een lang privé-zandstrand en de innovatieve Dine-Out-optie. Hierbij hebben de gasten de keuze om te gaan eten in een lokaal restaurant en de Griekse authenticiteit te ervaren in samenwerking met Ikos. 

Lokale ontdekking
In Corfu introduceert Ikos Resorts de mogelijkheid om gratis het eiland te verkennen met een gloednieuw model van een luxe automerk. En in het kader van 'lokale ontdekking' ontvangt elke gast een Museum Pass om gratis de beste musea van het eiland te gaan bezoeken. 

https://happyinshape.nl