HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Lifestyle + Winactie: Maak Kennis Met De Massagebon

Geplaatst op 04/02/2018 door boostyourhealth

Hoe ervaar jij totale rust, een ontspannen plek waar jij heerlijk ligt en 2 handen die de spanning uit jouw lichaam halen door middel van een heerlijke massage? Massage wordt eigenlijk gezien als iets wat luxe is en waar veel mensen niet te veel voor willen uitgeven. Maar als je nu eens kijkt naar de hoeveelheid mensen die kampen met veel stress, depressie en somberheid, wat zouden die het fijn vinden om dit op regelmatige basis te ontvangen. En nee dit is geen wondermiddel, maar dat het bijdraagt aan een meer ontspannen lichaam dat is één ding wat zeker is. Waarom laat jij je niet wat vaker masseren? Het zal je goed doen! Lees er alles over in dit leuke artikel en maak tevens kans op een heerlijke massage!

Een massage cadeau geven wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan. Het geven van een belevenis vind ik sowieso veel leuker dan een cadeau en een massage geven aan iemand die het goed kan gebruiken is heel fijn. Ook ideaal als je partner zelf niet zo goed is in masseren en het dan wel cadeau geeft, superlief en ideaal voor aankomende Valentijnsdag!

Een massage draagt bij aan lichaam en geest. Het helpt je ontspannen en laat je weer even weten dat je echt mag voelen en weer connectie maakt met je lichaam in plaats van rennen en vliegen in een druk dagelijks leven. Het geeft je nieuwe energie, laat je stralen en voert ook nog fijn je afvalstoffen af, zodat je letterlijk en figuurlijk de oude dingen even weer los mag laten.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl