HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Mooi aankomen

Geplaatst op 27/02/2018 door eatrunlove

Na het finishen op de Barcelona Triathlon (olympische afstand) in 2015 en de New York City Marathon in 2016 snakte ik ernaar om weer ‘fulltime’ de gym in te duiken! Cardio is fantastisch voor je conditie, maar voor het shapen van je lichaam niet het meest effectief. Door jarenlang zwemmen was mijn bovenlichaam al behoorlijk sterk en gevormd, maar ik wilde mijn lichaam graag nog verder finetunen. Ik wilde het zo efficiënt mogelijk aanpakken en was op zoek naar een totaalconcept. Dat vond ik in Personal Body Plan: training, voeding, coaching, één overzichtelijke app. Ik startte in februari 2017 met het programma “Muscle Shaping” met als doel om mooie vormen te creëren (lees: die perfecte ronde billen waar iedere vrouw van droomt).

Ik kreeg een trainingsschema met daarin 4 trainingen per week. Daarnaast een persoonlijk caloriebudget en een daarbij behorende samenstelling van koolhydraten, eiwitten en vetten (macronutriënten/ macro’s). Op basis van mij als persoon en mijn doelen werd dus vastgesteld hoeveel calorieën en hoeveel gram per macro ik nodig had. Heerlijk om alles zo concreet gepresenteerd te krijgen!

Lees verder op www.eatrunlove.nl