HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

One day diary: Nieuwe plannen maken met Annika

Geplaatst op 14/02/2018 door UitPaulinesKeuken

Ontbijten in bed en comments checken
Ik begin mijn dag altijd rustig in bed. Maurits heeft de ochtendvoeding gedaan en Merlijn slaapt daarna nog lekker door (hopelijk houdt hij dit ritme er in). Extra fijn want daardoor kan ik rustig ontbijten en alvast wat werken. Ik begin vaak met de comments en het checken van mijn social media. Dit doe ik op mijn telefoon. Dagelijks krijgen wij honderden reacties: op de blog, via Instagram, Facebook en Twitter en we proberen dit allemaal zo goed als het kan bij te houden. Rustig wakker worden is toch wel een pré van het eigen baas zijn. Daarna stap ik onder de douche en ga ik naar beneden.

Blogs schrijven en foto’s editen
Ik pak de laptop erbij en ga aan de slag met het schrijven van blogs en/of editen van foto’s. Annika en ik hebben een vaste verdeling van de artikelen. Ik schrijf de artikelen van zondag t/m woensdag en Annika de artikelen van donderdag t/m zaterdag. Gelukkig hebben we hulp van onze redacteur Marianne, zij ontwikkelt ook recepten voor ons. Daarnaast hebben we samenwerkingen in de vorm van gesponsorde blogs (zoals deze). Op deze manier verdienen we ons geld, deze blogposts verdelen we ook onderling. Op thuiswerkdagen koken we verder niet, maar zijn we vooral bezig met foto’s bewerken (dat doen we in Lightroom) en teksten schrijven.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl