HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Taco's met chimichurri biefstuk en frisse koolsalade

Geplaatst op 22/02/2018 door UitPaulinesKeuken

Ergens las ik dat er in Argentinië heel veel Italiaanse immigranten woonden ten tijde van het ontstaan van deze saus. Of het echt waar is weet natuurlijk niemand, want rondom het ontstaan van recepten zijn altijd de meest prachtige verhalen te lezen. Maar het is best aannemelijk dat juist die Italiaanse immigranten opzoek waren naar een vervanger voor hun geliefde pesto. Het verklaard wel gelijk waarom ik er echt gek op ben!

Samen met de biefstukreepjes vul ik de soft taco’s ook nog met een frisse koolsalade van witte kool, komkommer, ui en wat yoghurt. Als tegenhanger van de pittige smaken. Je kunt de biefstuk mooi in een grillpan grillen of je bakt ze in een koekenpan. De stukjes biefstuk bak je in zijn geheel en daarna snijd je er pas plakjes van. Zo blijft het vlees malser, sappiger en niet helemaal doorbakken. Nou houd ik van medium rare gebakken vlees. Wanneer je zelf daar geen fan van bent, dan moet jouw stukje vlees langer in de pan dan dat er in het recept staat. Dat geldt ook voor dikkere stukken biefstuk.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl