HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

vegetarische quiche met paddestoelen en walnoten

Geplaatst op 07/02/2018 door UitPaulinesKeuken

De vulling bestaat uit room en eieren. Ik voeg daar een lekkere belegen kaas aan toe, wat tijm omdat dat zo perfect bij paddestoelen past en dan natuurlijk de paddestoelen zelf. Daarmee kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt bij de super een bakje kopen met gemixte paddestoelen of ze zelf een mix maken van jouw favorieten. Op een biomarkt kun je vaak de meest prachtige soorten kopen.  En wanneer je een biologische supermarkt in de buurt hebt dan is het best een goed idee om daar eens te gaan kijken wat voor mooie paddestoelen ze daar hebben. Vaak zijn ze mooier, groter en hebben ze meer soorten dan een gewone supermarkt. Het bijzondere element in deze vegetarische quiche zijn de walnoten. Die je er niet alleen overheen strooit, maar ook grof gehakt door de vulling heen mengt.

Om het deeg toch iets extra’s te geven strooi ik er wat tijm blaadjes overheen. Even aandrukken door er met een deegroller overheen te rollen en je hebt kant en klaar deeg wat toch een beetje speciaal is.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl