HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Waarom de Kardashians (bijna) geen alcohol drinken

Geplaatst op 20/02/2018 door happyinshape

Het is weer donderdagavond, en dat betekent dat het voor veel mensen tijd is voor een borrel. Voor de Kardashians geldt dit echter niet, want als we Khloé Kardashian mogen geloven drinken zij en haar zussen (bijna) geen alcohol. Maar waarom eigenlijk niet? 

Zussen zonder borrel

In een interview met de Amerikaanse ELLE is Khloé openhartig. "Het is gewoon echt haar ding niet", zegt ze over haar oudere zus Kim Kardashian. "Kourtney dronk wel toen ze nog naar school ging en voor ze zwanger was. Maar aangezien ze letterlijk al zes jaar zwanger is of borstvoeding geeft, drinkt ze nu nog amper. Het moederschap heeft haar daarin best wel veranderd. Al zal ze geen nee zeggen tegen een glaasje champagne met oudjaar bijvoorbeeld."

De jongere generatie 

Ook over haar halfzusjes Kendall en Kylie Jenner kan Khloé weinig beschonken verhalen vertellen. "Het is ook gewoon hun ding niet. Zelfs als ze in Europa zijn waar de minimumleeftijd voor alcohol op 18 ligt in plaats van op 21 zoals in Amerika, drinken ze niet. Kendall is daar ook veel te vastberaden en gefocust voor, ze richt zich volledig op haar modellen- en fotografiecarrière." 

lees verder:

https://happyinshape.nl