HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 58 makkelijke recepten

Geplaatst op 10/02/2018 door linda

Vandaag heb ik een drukke dag voor de boeg. We vieren namelijk de verjaardag van onze zoon. Mijn zusje komt vooraf nog even lunchen en de jarige job mag ook nog voetballen in de ochtend. Lekker handig allemaal, waardoor ik een strakke planning gemaakt heb. De kippensoep stond vrijdagavond al te pruttelen op het vuur. De meeste boodschappen zijn al in huis.

Straks ga ik eerst maar eens aan de slag met een aantal dips en smeersels voor de borrel. Dat is mijn favoriete bezigheid. De taart bestel ik altijd bij een goede vriendin, want van patisserie heb ik geen kaas gegeten. Nu het druk hier in huis is met klussen en van alles uitzoeken voor ons nieuwe paleisje is een weekmenu echt essentieel. Een goede planning helpt mij om de week makkelijk door te komen. Bij het maken van het weekmenu van deze week kwam ik de macaroni schotel weer tegen. Een lekkere pasta is altijd goed hier in huize Linda, dus ik zet dit recept zelf ook weer op het menu hier.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl