HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

10 irritante types die je vindt in online mama communities

Geplaatst op 11/02/2019 door love2bemama

Er zijn duizenden (al dan niet miljoenen) vrouwen die dankbaar gebruik maken van de ‘expertise’ van mede-mama’s. Vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten en ongetwijfeld begrip kunnen opbrengen voor wat voor ‘mama-probleem’ dan ook. Van doorslaaptips, tot foto’s van onverklaarbare soorten huiduitslag en relatieproblemen… Een online mama groep is divers en… niet alleen in de onderwerpen!

Toch zijn er op ieder van dit soort pagina’s, bepaalde (irritante) ‘typetjes’ te vinden. En deze vind je terug in vele bestaande mama groepen op het internet. Van forum tot Facebook…

Herken jij een van deze irritante types uit een online mama communities?

1. De fanatiekeling

Deze mama post zo vaak in haar favoriete mama groep(en), dat haar naam meer op jouw tijdlijn verschijnt, dan die van je vrienden of familieleden. Niet één, maar soms wel vijf tot tien keer op een dag en dan hebben we de likes die ze geeft op ieder, nieuw onderwerp niet eens meegerekend!

Lees verder op www.love2bemama.com