HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

10 x voeding die je kunt eten zonder aan te komen

Geplaatst op 16/02/2019 door vivonline

Soms denken mensen dat ze minder moeten eten als ze willen afvallen, of niet willen aankomen. Dit klopt niet! Je kunt namelijk enorme hoeveelheden van bepaalde voeding eten. Dit geldt niet voor alle voeding maar wel voor onderstaande:

1. Zeewier

Waarschijnlijk eet je niet elke dag zeewier, maar dit zou je wel kunnen doen! Het is namelijk extreem goed voor je. Dit komt onder andere door de hoeveelheid jodium die erin zit, wat goed is voor onze schildklier en het metabolisme. Daarnaast zit er ook kalium, ijzer, magnesium, calcium en vitamine B1, B2, B6 en B12 in deze voeding.

2. Appels

An apple a day keeps the doctor (and the fat) away! De vezels in de appel zorgen dat je je lekker lang vol voelt en daarnaast krijg je er die zoete opkikker van. Je moet de schil uiteraard even goed wassen, maar het liefst eet je de appel in zijn totaliteit (dus met schil). Daarnaast zitten er maar weinig calorieën in appels, ongeveer 50. En dat maakt het een lichte snack!

lees verder:

https://www.vivonline.nl