HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

12 x de leukste Netflix tips als je met griep op bed ligt

Geplaatst op 13/02/2019 door ilovehealth

Allemaal leuk en aardig die winter, maar die vervelende griep mag wat ons betreft wel achterwege gelaten worden. Vorige week was het raak en lag ik geveld door de griep op bed met m’n neusspray en tissues. Wat je dan kunt doen? Diep onder de wol kruipen met een kop thee, Otrivin neusspray en een Netflix film of serie (en zorgen dat je genoeg vitamientjes binnen krijgt natuurlijk ;)) Dit zijn de leukste Netflix tips als jij geveld bent door de griep + een handige bonus tip.

1. Bird Box

Misschien wel 1 van de meest besproken films van de afgelopen tijd: Bird Box. De film gaat over Malorie (gespeeld door Sandra Bullock), die zichzelf en haar kinderen probeert te redden van een duistere kracht die er voor zorgt dat een groot deel van de bevolking zelfmoord pleegt bij het zien hiervan. Samen met haar kinderen probeert ze een plek te vinden waar zij veilig zijn, maar dit gaat alleen geblinddoekt.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl