HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

3 tips voor een strakkere buik

Geplaatst op 27/02/2019 door vivonline

Met de juiste tips & tricks kan het echt.

Buikvet, bijna alle vrouwen en ook mannen hebben wel een klein rolletje vet op de buik wat je misschien  liever kwijt wil.  Een ultieme strakke buik hoeft ook niet persé,  maar dat buikje zit soms wel in de weg.  En je wilt er vanaf. Maar  je weet niet wat je moet doen?  Moet je nou minder calorieën eten? Hardlopen?  Of juist niet?  Wij geven je 3 tips die echt helpen om een strakkere buik te krijgen.

Tip 1: RELAX!

Wist je dat je ‘stress’ de vetopslag op de buik bevordert?  Wanneer jouw lichaam stress ervaart – zowel psychische stress als lichamelijke stress – maakt het glucose aan uit jouw reserves om jou de energie te geven die je nodig hebt om deze stress te overleven. Dit gaat dit op bij fysieke stress, maar in lange tijden van psychische stress gebruikt je lichaam de brandstof niet en zal je bloedsuikerspiegel voortdurend uit balans zijn. Om de bloedsuiker in toom te houden zal je lichaam insuline aanmaken. Te veel aanmaak van insuline zorgt ervoor dat de glucose niet in energie wordt omgezet, maar wordt opgeslagen als vet. Voornamelijk in de buikstreek. Het is dus heel belangrijk dat je ontspant, tijd voor jezelf vrij maakt, dingen van je af praat en geniet van even helemaal niks.

lees verder:

https://www.vivonline.nl