HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5x best gelezen blogs van januari

Geplaatst op 03/02/2019 door ilovehealth

De kop is er af. Ook in januari heeft de ILH redactie weer niet stil gezeten. Er verschenen een hoop nieuwe blogs, van back on track receptjes, blogs over gezond eten vs afvallen en een blog over eetverslavingen. Wat vonden jullie het leukste om te lezen in de maand januari? Je leest het in deze blog.

Lindelotte over haar eetverslaving en vrij eten // In gesprek met Monique Rosier

Monique Rosier is zelfstandig ervaringsdeskundig therapeut. Periodes van heel streng diëten wisselde zich af met overeten en pillen slikken om maar slank te blijven. Inmiddels is Monique volledig vrij van haar eetverslaving’ en helpt zij andere met ‘vrij eten’. Een lange tijd heb ik zelf gekampt met een ‘eet verslaving’. Al jaren zat ik vast in mijn eten: super gezond, koolhydraatarm, zo min mogelijk, overeten. Steeds weer kwam ik in hetzelfde cirkeltje terecht, tot ik een dieptepunt bereikte. Ik kwam terecht bij Monique en klom uit een diep dal. Ik schreef hier een blog over, die je hier leest.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl