HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

9 dingen die je zal herkennen als je eeuwig achterloopt met de was

Geplaatst op 04/02/2019 door love2bemama

Handdoeken, sokken, boxers, kledingstukken die te ranzig zijn om aan te pakken… De cirkel is iedere ronde weer rond genoeg om je een dag of twee (drie, vier, vijf) bezig te houden. En op die momenten denk je met veel heimwee terug aan de dagen dat je het redde met één wasje per week. Die je ook nog eens, op dezelfde dag, netjes gestreken en gevouwen had.

Achterlopen met de was is een chaos

De was is bij mij in huis ‘mayhem’. Het washok heeft niet eens een woord om de daadwerkelijke pijnhoop te omschrijven. Ik ben eigenlijk nooit ‘bij’ met de was en ik weet zeker, dat ik de hoop dat dit gaat gebeuren, al heel lang geleden heb opgegeven. Omdat ik een leven heb, bijvoorbeeld!

Zit jij toevallig met hetzelfde probleem? Dan herken je vast het één en ander uit het onderstaande lijstje. Je weet wel: van die dingetjes waar je tegen aanloopt als je (net als ik) eeuwigdurend achterloopt met de was.

Je leeft van wasstapel, naar wasstapel

Kortom: Vuile was, schone was en dat is het wel zo’n beetje.
Soms zijn er momenten dat je een beetje ‘overijverig’ bent. Dan zijn de stapeltjes vuile was op kleur gesorteerd en is de schone was onderverdeeld in ‘kleding, handdoeken, ondergoed en sokken’.

Lees verder op www.love2bemama.com