HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Boekrecensie: Dit boek is gezond

Geplaatst op 21/02/2019 door fitnl

‘Dit boek is gezond’ is erg gemakkelijk door te lezen. Het is opgedeeld in verschillende hoofdstukken: ochtend, middag, avond, nacht en weekend. Daarnaast staan er meerdere recepten in het boek en tips voor beweging.

Elk deel is weer opgesplitst in verschillende hoofdstukken. In elk hoofdstuk wordt een ander onderwerp besproken. Bijvoorbeeld cafeïne, suiker, E-nummers en je smartphone. Deze hoofdstukken zijn maximaal 3-4 pagina’s lang. Hierdoor kom je gemakkelijk het boek door. Er mist alleen door deze korte hoofdstukken wel wat diepgang.

Mijn mening over het boek

Nuance

Toen ik begon met lezen was ik erg enthousiast over het boek. Vooral omdat de intro erg genuanceerd is. “Van de wetenschappers en deskundigen die ik heb gesproken, heb ik twee dingen geleerd. Van heel veel dingen weten we soms gewoon niet precies hoe het zit. Het andere dat ik heb geleerd is dat de waarheid bijna altijd in het midden ligt. Maar balans is niet sexy en verkoopt niet”, aldus Elferink.

Lees verder op www.fit.nl