HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

De Lekkerste Sport Snacks

Geplaatst op 06/02/2019 door glow

Werken, sporten, sociale dingen doen; ik weet niet hoe het bij jou zit, maar mijn dagen zijn vaak prima gevuld. En dat vraagt ook om een goedgevulde tas met eten, want ik zorg natuurlijk prima voor mezelf op drukke dagen, dat snap je! Niemand wil tenslotte hangry worden, toch? Naast mijn hoofdmaaltijden bevat mijn tas ook voldoende tussendoortjes, dit zijn mijn favo sport snacks!

Appel met Hüttenkäse
Een appeltje in stukjes, 50 gram Hüttenkäse erbij en klaar ben je! Ik vind dit een heerlijke snack waarbij je én carbs én proteïne én vetten binnenkrijgt in een prima verhouding. Het zoet van de appel en het hartig van de Hüttenkäse vind ik een fijne combi!
15 gram koolhydraten, 7 gram eiwit, 2 gram vet

Banaan met pindakaas en kaneel
Banaan en pindakaas is een combi die mij nooit gaat vervelen. Of het nu op een rijstwafel of boterham is, of zo los, ik ben er dol op. Snijd je banaan doormidden en halveer de helften in de lengte. Smeer ze dun in met pindakaas )totaal 15 gram) en strooi er nog lekker een snufje kaneel op. Snoepen maar!
21 gram koolhydraten, 4 gram eiwit, 9 gram vet

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl