HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

De leukste healthy hotspots Den Bosch

Geplaatst op 28/02/2019 door ilovehealth

Zelf kom ik geregeld in Den Bosch, aangezien mijn beide ouders hier hebben gewoond en een winkel hebben gehad. Je vindt hier heel veel leuke tentjes en de sfeer is zo gezellig! Ik deel met jullie mijn tips voor healthy hotspots Den Bosch.

Healthy Hotspots Den Bosch

Eetbar Dit

Eetbar Dit is een gezellig tentje in de Snellestraat met een veelzijdige menukaart en een goede dosis humor. Al eerder schreven wij over deze hotspot in een blog over landelijke leuke eettentjes. Het originele interieur is een combinatie van felle kleuren, printjes, retro en vintage details. Leuk voor lunch, borrel en diner, maar je kunt er ook aanschuiven voor ontbijt. Mijn favoriet zijn de ‘Baby Greens van de Grill’ en de ‘Bladerdeeg ‘Broodjes” met geitenkaas en vijgencompote. Vegan of glutenvrij? Geen probleem bij Dit! In het kader van balans kun je ook met de hele tafel een ‘Vergiet friet met mayo’ bestellen. Neem trouwens ook even een kijkje op hun instagram, hi-la-risch!

Snellestraat 24-26, 5211 EM, Den Bosch

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl