HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Morning routine // Mijn dagelijkse kickstart

Geplaatst op 26/02/2019 door ilovehealth

Morning! Ik ben een echt ochtendmens. De ochtend vind ik heerlijk. Alles is nog mogelijk aan het begin van je dag. Waar sommige mensen hun wekker zo laat mogelijk zetten, slaapdronken in een setje kleren schieten en zonder ontbijt de deur uitgaan, zet ik mijn wekker lekker op tijd om de dag rustig te beginnen. Met natuurlijk een gezond ontbijtje én een cappuccino. Ik neem jullie mee in mijn morning routine! Lees je mee?

Mijn kickstart van de dag

Het liefste zet ik de wekker vroeg. En dan niet om eindeloos te snoozen, maar ik sta juist gelijk op. Heel eerlijk? Ik sta echt niet gelijk te springen naast mijn bed. Maar als ik moet haasten loop ik voor mijn gevoel de hele dag achter de feiten aan. Goed, de wekker gaat. Een lange tijd deed ik in bed nog 5-10 minuutjes aan mindfullness met de app Headspace, maar dat schiet er de laatste tijd toch een beetje bij in (lang leve eerlijkheid op the blog).

Ik zorg voor licht in m´n kamer en drink een glas water. Dan spring ik zo snel mogelijk onder de douche. Tanden poetsen doe ik onder de douche, handige tip als je always in a hurry bent. Ik kleed mij om en maak mij klaar voor de dag. Doe ik niet te lang over, gewoon lekker makkelijk en simpel. Maar toch toonbaar voor de rest van de wereld ;).

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl