HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Overstappen op wasbare wattenschijfjes: wel of niet doen?

Geplaatst op 21/02/2019 door love2bemama

Ik heb ze gekocht omdat ik een erg gevoelige huid heb en ik vooral benieuwd naar was of dit beter zou zijn voor mijn huid. Over de productie van wegwerp wattenschijfjes heb ik namelijk mijn twijfels omdat je vaak leest dat ze gebleekt worden en dat lijkt mij niet zo heel erg goed voor je huid (en uiteindelijk natuurlijk ook niet voor het milieu). In deze blog vertel ik je alles wat jij wil weten over het overstappen op wasbare wattenschijfjes (wel of niet doen?) en het gebruik van wasbare wattenschijfjes.

De behandeling en producten in deze blogpost heb ik zelf betaald of aanschaft. Er zijn wel affiliatielinks verwerkt in deze blogpost.

Natuurlijke producten voor mijn huid

De reden dat ik wasbare wattenschijfjes wilde gaan proberen was omdat ik mijn huid het allerbeste gun. Mijn huid is de laatste tijd erg van slag en ik doe er alles aan om deze weer op orde te krijgen. Het reinigen van mijn huid heb ik gelukkig altijd al goed gedaan! Maar ik ben er ook veel mee bezig wat ik gebruik voor mijn huid. Sinds een jaar bezoek ik een schoonheidsspecialiste die gebruik maakt van de producten van Piura en deze producten gebruik ik thuis ook. Piura is een product waarbij alle werkzame stoffen 100% natuurlijk en plantaardig zijn. Sinds ik dit gebruik merk ik al een verbetering en ik kan niet meer zonder deze producten.

Lees verder op www.love2bemama.com