HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Persoonlijk // Milou over haar burn out: ik heb wéér een burn-out (en een baby…)

Geplaatst op 21/02/2019 door ilovehealth

Verder verschenen er al verschillende blogs op ILH over een burn out. In een van de laatste blogs deden wij een oproep of mensen hun verhaal wilde  delen. In deze blog deel 1 van het dappere verhaal van Milou over haar burn out.  

Ik ben Milou en ik heb ALWEER een burn out.

Sommige mensen herkennen stress. Ze herkennen signalen die aangeven dat ze rustiger aan moeten doen. Sommige mensen herkennen dit bij het zogenaamde “stoplicht” oranje of tenminste rood en doen hier iets mee.

Ik ben Milou en ik beschik niet over dit eigenschap. Ik ben een persoon die houdt van stress, hectiek, pit, snelheid, gespannenheid en anderen altijd bovenaan zetten. Een controlefreak, een perfectionist en een doordauwer. Ik ben het persoon dat een hekel heeft en het zelfs haat om rustig aan te doen en te ontspannen. Ik ga door tot zwart! Ontspannen en rustig aan doen staan voor mij symbool als ziek, zwak en geen ruggengraat hebben.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl