HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Super green smoothiebowl

Geplaatst op 27/02/2019 door feelgoodbyfood

Maar ik vraag mij soms tot af of dit genoeg is. Of onze voeding van tegenwoordig nog wel zo voedzaam is als vroeger. Vitamine B12 slik ik dagelijks, omdat ik bijna geen dierlijke producten binnen krijg. Maar ik vind een dagelijkse aanvulling of ‘extra’tje’ aan voedingstoffen een fijn idee. Het kan in ieder geval geen kwaad toch? Vooral in de wintermaanden, wanneer we wel wat extra energie en weerstand kunnen gebruiken.

Het wordt helemaal makkelijk wanneer je met een toevoeging van 1 theelepel poeder aan je ontbijtje of drankje een boost aan vitaminen en mineralen binnen kunt krijgen. Ben je meteen klaar voor de dag. Nu heb ik verschillende potjes en poeders staan, die ik ook nog eens vaak vergeet in te nemen. Heerlijk toch, een gezonde toevoeging die ook nog eens geen moeite kost.

Een theelepeltje Superfoodies Green juice

Superfoodies Green juice is samenstelling van groenten, fruit, kruiden en algen in poedervorm. Er zitten 26 biologische ingrediënten (waaronder tarwegras, spirulina, matcha, zeewier en probiotica) en is vrij van kunstmatige zoetstoffen. Het is een echte energie en weerstand boost!

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl