HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Waarom vrienden belangrijk voor je zijn

Geplaatst op 22/02/2019 door NiceDay

Liefde is een veel breder concept dan alleen het hebben van een intieme band met een partner. Digitale encyclopedieën definiëren liefde als een uiting en gevoel van warme genegenheid richting iets of iemand. Logischerwijs kun je houden van een persoon, maar ook van een dier, object of zelfs muziek! Liefde is niet beperkt aan regels en is dus ook niet exclusief voor een partner. Waarom uiten we deze liefde dan expliciet alleen voor een partner?

Waar zou je zijn zonder je vrienden….

Denk eens na voer hoe vaak je tegen je vrienden zegt dat je van ze houdt. Of simpelweg vertelt dat je het waardeert dat ze met jou bevriend zijn. Als je al langere tijd een emotionele band met iemand hebt, lijkt het de normaalste zaak van de wereld dat je elkaar waardeert. Daarom sluipt het er ook gemakkelijk in dat we vergeten eens in de zoveel tijd die waardering aan elkaar te geven. Neem eens de tijd om een vriend te bedanken, want je zult verbaasd zijn hoeveel een vriend onbewust kan betekenen voor iemand.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com