HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wat moet je niet vergeten als je op wintersport gaat?!

Geplaatst op 22/02/2019 door love2bemama

Hotel of appartement?

Dit jaar gaan wij voor de tweede keer op wintersport. We hebben er wederom voor gekozen om naar een hotel te gaan. Ik vind een hotel heerlijk als je op wintersport gaat. Het is wel duurder dan wanneer je een appartement huurt maar dat heb ik er graag voor over. Je hoeft je niet druk te maken over eten en je kamer wordt schoongemaakt. Heerlijk! Als je een lange dag op de piste hebt gestaan kun je lekker opwarmen in je hotel en zo aanschuiven aan de maaltijd. Dit jaar zitten we in een hotel met en Spa dus we kunnen na het skiën nog lekker naar de sauna gaan en de kinderen kunnen zwemmen.

De keuze of je naar een hotel gaat of appartement is natuurlijk aan jezelf. Er zijn zoveel mogelijkheden voor wintersport. Wij zitten in een dorpje wat al hoogt ligt én ons hotel ligt naast de skilift. De skischool voor de kinderen is aan de overkant van het hotel. Ik vind het ideaal dat je je ski spullen onder je hotel kwijt kunt en weinig moeite hoeft te doen om op de piste te komen. Vanaf de piste ski je zo je hotel weer in…

Lees verder op www.love2bemama.com