HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 100 – makkelijke recepten (+ winactie)

Geplaatst op 04/02/2019 door linda

Wauw, weekmenu nummer 100! Tijd voor een klein feestje. Deze week heb ik mijn lievelingsrecepten in de planning gestopt. Keuzes maken is niet één van mijn beste eigenschappen, maar het is mij toch gelukt. Onderstaande recepten zijn zo vaak gemaakt, dat ik ze geheel zonder spiekbrief kan koken.

Wat is een feestje zonder cadeaus? Ik wilde graag een product weggeven, dat ik zelf ook gebruik. Zo ben ik dol op de serie bewaardozen van Mepal. De schalen zijn lekker multifunctioneel. Je kunt ze gebruiken voor onderweg want de deksel is 100% luchtvrij en lekvrij. Ik gebruik ze voornamelijk om eten in te bewaren in de koelkast of vriezer. Ik heb nu eenmaal een hekel aan weggooien.

Daarbij zien de schalen er mooi uit op tafel en kun je ze in de magnetron gebruiken. Ik mag 3 sets weggeven van 4 schalen elk. Onderaan de blog vertel ik hoe je kunt meedoen.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl