HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 102 – makkelijke recepten

Geplaatst op 16/02/2019 door linda

Wat een week is het geweest! Op dit moment ben ik druk bezig met verhuizen. Een aantal vrienden komen helpen om het kleine spul over te laden. We slapen voor de 2e keer in het nieuwe huis. We hebben met kerst natuurlijk een nachtje gekampeerd in een casco huis. Vandaag doen we het voor het “echt”. Begin volgende week komen de grote spullen en dat moeten we afscheid nemen van ons oude huis en buurtje. Best wel spannend. Aan mijn eigen weekmenu heb ik nog niet gedacht.

Voor jullie heb ik natuurlijk wel een planning klaarstaan. Maandag is vega met een zoete aardappel soep. Daarnaast staat er een vis recept op het menu en ook stoofvlees. Mocht je tijd hebben dan kun je de soep en het draadjesvlees misschien het weekend al maken. Dat scheelt je van de week weer tijd. De krokante kipburgers zijn een aanrader, net als het dessert op zondag.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl