HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 84 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 03/02/2019 door mindyourfeed

Only good vibes deze week… zo heerlijk! Ik heb echt de hele week gevlogen van alle energie die ik had. En nog steeds heb. Afgelopen week vertelde ik al kort even over mijn nieuwe plannen. En sinds the word out is, ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden. Geen zorgen hoor, MYF blijft gewoon lekker doordraaien, maar na 5 jaar werken aan mijn blog ben ik echt klaar voor een nieuwe stap. En die gaat gezet worden, I can’t wait! De komende tijd ga ik je meenemen op mijn weg en zal ik zeker regelmatig met je delen hoe ik mijn nieuwe business ga opzetten. Voor nu, het is tenslotte weer zaterdag en er moet komende week weer gegeten worden, het weekmenu. Ik ga deze week weer voor winters comfortfood en op vrijdagavond schuif ik een heerlijke plaatpizza in de oven. Nu al zin in….

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #84 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl