HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu voor moeders: 7 dagen kookinspiratie!

Geplaatst op 26/02/2019 door love2bemama

Ik heb reeds contact met haar gehad over een Amerikaanse cursus die wij samen volgen. Leuk om daar ook Nederlandse vrouwen in tegen te komen. Lindi is moeder van twee zoontjes (een baby van bijna 1 en een zoon van 3) en runt zelf ook een blog. Volg Lindi voor de nodige inspiratieen DIY voor een kleurrijk leven.

Genoeg groentes erin

De kinderen van Lindi lusten bijna alles maar de oudste wil absoluut geen aardappels eten en de jongste eet geen spinazie. Daar valt denk ik wel mee te leven als het daarbij blijft! De kinderen zijn dol op pasta (maar dan wel zonder saus…). Overdag geeft Lindi ze voldoende rauwe groentes: paprika, wortel en komkommer vinden ze heerlijk. Aan vitamines geen gebrek! Griekse Yoghurt is ook favoriet.

Linda haalt haar inspiratie graag uit Paulines Keuken. Deze recepten vindt ze fijn én makkelijk om te maken. Als ze even iets niet weet raadpleegt ze Google. Genoeg ideeën online te vinden.

Het ligt aan hoe de dag verloopt of Lindi graag kookt: “Is de baby onrustig dan heb ik er echt geen zin in maar meestal vind ik het wel leuk om te doen. Ik besteed niet meer dan 30-45 minuten aan het avondeten.”

Lees verder op www.love2bemama.com