HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Werken als zzp’er – kijkje achter de schermen

Geplaatst op 20/02/2019 door feelgoodbyfood

Eigenlijk was ik helemaal niet gelukkig met mijn kantoorbaan en besloot om daar helemaal te stoppen. Help, ik ben ineens zzp’er. Weg zekerheid, hallo vrijheid. Eng, maar dit was de beste keuze ooit!

Naast samenwerkingen voor Feelgoodbyfood, begon ik ook freelance klussen te krijgen. Onder andere als redacteur, social media deskundige, food fotografe en campagne manager. Omdat ik de tijd aan de blog grotendeels zelf kan indelen (natuurlijk heb ik wel deadlines voor opdrachten), is dit heel goed te combineren met andere klussen.

Oke, zo ben ik dus zzp’er geworden. Maar hoe zien de werkdagen van een zzp’er/foodblogger er uit? En is het lang leven de lol ( ik krijg best vaak de opmerking ‘jij kunt lekker uitslapen’) als je alles zelf mag en kan bepalen of zitten er ook negatieve punten aan? 

Werken als ZZP’er

Als zzp’er/foodblogger moet je ondernemend zijn, flexibel, creatief en jezelf kunnen motiveren. Je moet immers je eigen werk binnenhalen, nieuwe ideeën bedenken en deze zelf uitvoeren. En ja, soms een beetje hard en zijn en een commercieel gevoel hebben. Je moet ten slotte wel je rekeningen kunnen betalen einde van de maand.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl