HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

What’s cooking #4 29 kaarsjes uitblazen, nieuw kantoor en eten uit een 3D printer

Geplaatst op 20/02/2019 door beaufood


Jaaaaaaaarig!

Even over die 29 kaarsjes. NEGENENTWINTIG. Bijna 30, oef.. Ik vierde het zaterdagmiddag met zelfgemaakte slagroomtaart (foto 1) en ’s avonds gaf ik een glitterfeest (foto 2) met heel veel hapjes en vino! Om 00.00 was ik echt jarig, werd ik op handen en schouders door de woonkamer gedragen en kreeg ik van mijn lieve paps en mams.. een droger! Ik voel me dus nog ouder door het feit dat ik extreem blij werd van een droger, haha.

Sinterkerst met de liefsten

Twee dagen na mijn verjaardag is het alweer Kerst. Soms krijg ik de vraag of ik het vervelend vind zo kort voor Kerst jarig te zijn, maar eerlijk gezegd vind ik dat dus fantastisch. Hoe leuk is het als iedereen al een beetje in feeststemming is en alles is versiert met lichtjes en kerstversiering? Kerst vier ik altijd met familie, maar ook al zo lang ik me kan herinneren met mijn vriendinnen. Een tafel vol hapjes, drankjes (één drankje minder want: mijn bestie is zwanger woehoeee), eindeloze gedichten en persoonlijke cadeaus.

Lees verder op www.beaufood.nl