HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Zo blijf je gemotiveerd

Geplaatst op 24/02/2019 door BedRock

Wat is motivatie?

Motivatie is datgene wat een individu tot bepaald gedrag drijft. Het is een mix van aangeboren eigenschappen, cultuur en omgeving. Motivatie zorgt ervoor dat jij in beweging komt en ernaar gaat handelen. De talloze verleidingen uit je omgeving maken het een uitdaging om gemotiveerd te blijven. Totdat je daar anders over gaat denken.

Reset the mind

Om je doelen te bereiken werkt het uitermate goed om zelf de verantwoordelijkheid in handen te nemen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer je een dieet volgt en de supermarkt spontaan stopt met ongezond voedsel maken. Of de regen plaats maakt voor de zon wanneer je wilt gaan hardlopen. Maar dat gaat (helaas) niet gebeuren. Externe factoren zullen nooit volledig verdwijnen en de weg vrijmaken, zodat jij jouw doelen zonder enige verleiding, drempel of tegenslag kan bereiken. Door je dit te realiseren, voorkom je teleurstellingen en ben je al een stap dichterbij je doel.

Lees verder op www.BedRock.nl