HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Zo trek je (meer) positieve energie aan

Geplaatst op 02/02/2019 door NiceDay

Wat is energie?
Er zijn vele beschrijvingen van het woord “energie”. Natuurkundig wordt het beschreven als de mechanische reactie tussen de wet van behoud van impuls met de wet van behoud van energie. De dikke van Dale geeft er een meer Jip-en-Janneke-omschrijving voor: “De mogelijkheid om een verandering te bewerkstelligen.” Hoewel de energie zelf niet tastbaar is, weet iedereen wat energie is. En zoals het woordenboek aangeeft, is het een hulpmiddel dat jij kan inzetten om veranderingen door te voeren.

Waar is energie?

Energie zit letterlijk in alles; alle vaste stoffen, vloeibare en gasvormen. Albert Einsteinzei: “Everything is energy and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy, this is physics!” Omdat energie over in zit, zit het ook in je eigen gedachten, overtuigingen en gevoelens.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com