HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

5x zonvakanties in mei met kinderen

Geplaatst op 27/02/2020 door love2bemama


Naar de zon vliegen met kinderen

Vliegen met kinderen is echt heel erg goed te doen. Wij zijn al naar verre bestemmingen gevlogen (de jongste was zelfs nog ‘maar’ 3 maanden) en dat ging prima. Het is maar net hoe je hier als ouder instaat. Mijn tip: blijf relaxt dan komt alles goed! Ik zou je zeker, ook met jonge kinderen, adviseren om lekker dat vliegtuig in te stappen en de zon op te zoeken. Hoe fijn is het om die zonnestraaltjes mee te pakken en alvast ‘voor te kleuren’ voor de zomer in Nederland? Hierbij 5 tips voor bestemmingen in de meivakantie met kinderen!

Bestemming 1: Turkije

Wij zijn vorig jaar voor het eerst naar Turkije op vakantie geweest. We waren sceptisch maar we zijn, na deze vakantie, heel erg enthousiast over Turkije. De mensen zijn er heel erg vriendelijk, behulpzaam en op kinderen gericht. We zaten in een all inclusive hotel; kleinschalig en overzichtelijk en het eten was prima! Turkije is een heerlijke vakantiebestemming met kinderen en zeker ideaal om in de meivakantie naartoe te gaan. Niet te ver vliegen, betaalbaar en toch lekker naar de zon, zee en strand.

Lees verder op www.love2bemama.com