HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mama van een kleuter, sterrenkindje en zwanger van een regenboog meisje

Geplaatst op 24/02/2020 door love2bemama


Het land doorkruizen 

Ik ben Rianne, van oorsprong Tukker, want ik ben 34 jaar geleden geboren in Hengelo (ja, in de volksmond ook wel Hengelooooooo genoemd). Ik heb in Groningen gestudeerd en ben daarna in Amsterdam gaan werken. Gewoon omdat ik een spannend leven wilde 😊 Toen via Hilversum (om met mijn vriend Marco te gaan samenwonen), naar Amersfoort verhuisd. Nu bijna 8 jaar samen en ouders van 2 jongetjes, Noud & Joep*. In juni verwachten we een regenboog meisje dat ons gezin hopelijk weer iets meer compleet gaat maken.

Voor het eerst moeder

En de reden dat ik hier ga bloggen, is natuurlijk mijn moederschap. Die begon nu exact 5 jaar geleden, toen ons 1e jongetje Noud via een keizersnede werd geboren. En ik denk dat we toen nooit écht beseft hebben wat voor groot wonder het is om een gezond kindje op de wereld te zetten. Zoals zoveel ouders dit eigenlijk te weinig doen. 

Lees verder op www.love2bemama.com