HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Persoonlijk + video: verlof & van kantoor naar hotelslaapkamer

Geplaatst op 26/02/2020 door beaufood


Wel of geen verlof..

Het grote voordeel van mijn zzp-bestaan is natuurlijk het indelen van mijn eigen tijd. En werkplek. Dus ja, het is misschien jammer dat ik geen deur achter me dicht kan trekken om écht met verlof te gaan, maar aan de andere kant kijkt niemand me raar aan wanneer ik zeg dat ik een dag vanuit bed werk. Gewoon omdat ik daar zin in heb. Of wanneer ik in week vierentwintig van mijn zwangerschap kapot ga van de rugpijn en daardoor besluit een lunchpauze van drie uur neem om een uit de hand gelopen middagdutje te doen. Kortom: ik prijs mezelf enorm gelukkig met al deze voordelen en daarbij vallen de nadelen (bijvoorbeeld dat mijn werk nooit af is) compleet in het niet.

Toen ik eenmaal had besloten om niet-echt-met-verlof te gaan viel er een last van mijn schouders en toverde ik mijn voormalige thuiskantoor (waar ik stiekem toch al nooit zat een waar het dus een énorme bende was) om tot een hotelachtige slaapkamer. Als ik dan toch soms vanuit bed werk in mijn semi-verlof, dan moet het wel een fijne plek zijn, toch? Ik ben namelijk zo’n type dat niet kan werken vanuit een rommelig huis ;) En ohhh, ik ben ZO super blij met het resultaat! 

Lees verder op www.beaufood.nl