HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Stop de moedermaffia

Geplaatst op 25/02/2020 door love2bemama


De beste manier van opvoeden is…

Waarom denken moeders dat het hun goed recht is om andere moeders te vertellen dat de manier waarop zij hun kinderen opvoeden niet de ‘juiste’ manier is? Er is geen ‘beste’ manier van opvoeden. Er is geen handleiding waarin je stap voor stap leert hoe je de perfecte opvoedstijl toepast. Want die is er namelijk niet… Elke moeder doet het op haar manier. Moeders leren elke dag en zoeken uit wat voor hun gezin werkt. Ze moeten vooral geen dingen gaan doen die voor een ander werken. Ik kan je vertellen: dat werkt namelijk bij een ander vaak weer niet.

Mijn kind doet dat niet

Elke moeder wil elke dag de beste moeder zijn en hoe oneerlijk is het dan om door een andere moeder beledigd te worden? Of ongevraagd advies te krijgen? Moeders die denken dat zij perfecte kinderen hebben, dat hun leven altijd goed is en hun kinderen geen driftbuien hebben, met eten gooien of weigeren groentes te eten. Je weet wel; die moeders die zeggen‘Dat doet mijn kind niet…’.

Lees verder op www.love2bemama.com