HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Boost je weerstand met deze (groene) tips!

Geplaatst op 25/02/2021 door ilovehealth

Een goede gezondheid en weerstand zijn altijd belangrijk. Al helemaal voor mij, miss I Love Health 😉 Maar tegenwoordig, in deze gekke tijden van een pandemie, waar veel valt of staat met een goede weerstand, is het zo mogelijk nog belangrijker om voor een goede weerstand te zorgen. Ik hoop natuurlijk dat je altijd al een kijkje nam op mijn site voor healthy lifestyle tips. Maar als je dat nog niet deed, doe dat nu dan zeker! Je kunt met voeding en lifestyle namelijk echt veel doen voor je gezondheid. Ik wil in deze blog focussen op je weerstand boosten met vitamine C.

Vitamine C

Vitamine C is een belangrijke antioxidant die zorgt voor een betere weerstand en daarnaast zorgt het voor gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Het is echt heel belangrijk voor je lijf dus. Vitamine C zorgt verder voor een goed functionerend zenuwstelsel en bevordert de opname van ijzer. Deze vitamine zit in fruit, groente (o.a. rode paprika, peterselie, spinazie, spruitjes) en aardappelen.

Lees verder op www.Ilovehealth.nl