HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Geef je kinderen het goede voorbeeld: zet jezelf op 1!

Geplaatst op 10/02/2021 door love2bemama

In december was ik een paar dagen alleen weg. Ik ga wel vaker alleen weg, zonder kinderen maar ook alleen met mijn man. Daar kan ik heel erg van opladen en voor onze relatie is het ook erg goed. Ik kan elke moeder aanraden om zo af en toe alleen weg te gaan en jezelf even op nummer 1 te zetten. In deze blog ga ik je vertellen hoe belangrijk het is dat je als moeder voor jezelf kiest en je daar geen slechte moeder van wordt. Evalueer regelmatig je eigen leven en vraag je af: wat levert jou meer tijd, ruimte of vrijheid op om jezelf te herpakken? En ga daarmee aan de slag. Boek een hotel, neem een bad of ga alleen wandelen. Doe wat bij jou past. Geef je kinderen het goede voorbeeld en zet jezelf op 1!

Van de week had ik een poll op mijn Instagram Stories geplaatst met de vraag ‘zorg jij goed genoeg voor jezelf als moeder?’ Van de 300 stemmers gaven 272 moeders aan dat ze beter voor zichzelf zouden moeten zorgen. Dat vond ik echt veel! 

Ontsnappen aan het dagelijks leven

De aanleiding van deze blog is mijn eerste Podcast die ik heb gemaakt. In mijn eerste Podcast ga ik met jou in gesprek waarom ik vind dat je als moeder eerst aan jezelf moet denken. Ik liep al maanden rond met plannen om een Podcast te starten maar de drempel was hoog: Hoe begin je? Waar moet ik het over hebben?

Lees verder op www.love2bemama.com