HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Handige tips voor in je keuken

Geplaatst op 17/02/2021 door love2bemama

De keuken; voor de een het paradijs, voor de ander een plek die het liefst vermeden wordt. In dit artikel geven we je een paar handige tips voor in de keuken. De handige tips voor in je keuken zijn zowel voor de ervaren kok, als de beginner. Veel kookplezier alvast!

Handige tips voor in je keuken: De boodschappen

De allereerste tip gaat over het kopen van je boodschappen. Veel mensen gaan elke dag naar de winkel om avondeten te halen. Het nadeel hiervan is dat je vaak veel meer ingrediënten koopt dan dat je nodig hebt: slecht dus voor de portemonnee. Wanneer je één keer per week naar de winkel gaat, heb je minder last van dit probleem, simpelweg omdat je minder vaak in de supermarkt te vinden bent. Ook kan het rust geven dat je al weet wat je op een bepaalde dag gaat eten. Als je elke dag opnieuw naar de winkel moet voor ingrediënten, kan het stressvol zijn om steeds een nieuw gerecht te moeten verzinnen. Een weekplanning wat betreft eten kan hier verandering in brengen. Verder is het verstandig om seizoensproducten te kopen. Bepaalde soorten fruit en groenten zijn in bepaalde seizoenen smaakvoller en daarnaast goedkoper. Goed om rekening mee te houden dus!

Lees verder op www.love2bemama.com