HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

Geplaatst op 23/02/2021 door love2bemama

Het is een van die dingen waar je als co-sleeping ouder tegenaan komt te lopen. Als je baby bij jou in bed of in dezelfde kamer slaapt, waar moet je dan als ouders zijnde nog seks hebben met elkaar? Nu heeft een huis gelukkig wel meer dan één geschikt plekje om de liefde te bedrijven, maar er gaat toch niets boven het comfort van je eigen bed. Is het erg om seks te hebben, terwijl je baby in dezelfde kamer als jou en je partner slaapt? Wij geven onze visie hierover en zijn ook benieuwd naar jouw mening!

Eén van de meest gehoorde clichés van het ouderschap, is toch wel dat je seksleven eronder te lijden heeft. Ouders lopen letterlijk op hun tenen rond het bed van de baby. Uit angst dat een iets te hard geluid de (toch al slecht weinig) slapende baby wakker maakt. Het is dus wellicht een cliché, maar je seksleven vangt hier als eerste de klappen van op. Zeker als je baby bij jullie op de kamer slaapt. Het laatste wat je wil is dat jullie ‘hot & steamy’-tijd ervoor zorgt dat je de rest van de nacht met een krijsende baby zit.  

Lees verder op www.love2bemama.com